• Stampila SEMNATURA

Doriti o stampila cu semnatura, noi o executam pentru dumneavoastra.

Procesul realizari cauciucului stampilei cu semnatura se va face hand made, dupa scanare, procesarea semnaturi o realizam din polimer lichid si vom obtine amprenta stampilei care va fi montata pe o stampila autotusanta de birou, pe o stampila autotusanta de buzunar sau pe clasica stampila de lemn.

Daca doriti sa plasati o comanda pentru o stampila cu semnatura, este suficient sa ne trimiteti prin email comenzi@serko.ro sau fax +4-021-317-38-68, semnatura dorita pe o coala alba in culoarea neagra sau albastra, exact cum o doriti mai subtire sau mai groasa si eventual sa ne comunicati si dimensiunea pe care o doriti.Pretul unei stampile cu semnatura este dat de dimensiunea pe care o doriti.

Nu aplicam taxa suplimentara pentru scanarea, procesarea semnaturii, de asemenea daca alegeti o dimensiune de stampila care este mai mică decât semnătura dumneavoastră, putem micsora semnatura pentru a se potrivi, fără costuri suplimentare.

Aveti posibilitatea sa va alegeti culoarea de tus din mai multe culori: negru, albastru, mov, rosu, verde, aceasta va da culoarea semnaturi dumneavoastra pe hartie in momentul in care stampilati.

Pentru a alege dimensiunea stampilei cu semnatura, puteti sa ne contactati prin telefon +4-0726-744-533 I +4-0722-643-673 I +4-021-317-38-68, prin fax +4-021-317-38-68, prin email comenzi@serko.ro I sau

va asteptam  la magazinul nostru ALFStamps by SERKO Advertising srl din 6 str. Grigore Alexandrescu, sector 1 – Bucuresti sau consultati siturile noastre: www.stampile-ieftine.ro  I www.serko.ro I www.parafe.ro